Τελευταίες Ειδήσεις

Τιμήθηκε η εργατική Πρωτομαγιά με απουσία των εργαζομένων στην Καλαμπάκα-Δυο συγκεντρώσεις από το Eργατικό Κέντρο και το ΠΑΜΕ



Ημέρα μνήμης και τιμής για εκείνους που αγωνίστηκαν και έδωσαν ακόμη και τη ζωή τους αποτελεί η 1η Μαΐου 2017 όπως τονίστηκε από τους ομιλητές των συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμπάκα σε μια εποχή που το εργατικό κίνημα δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα από τις πολιτικές των τελευταίων ετών.
Με δυο συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 10 το πρωί σε Εργατικό Κέντρο και πλατεία Ρήγα Φεραίου από το ΠΑΜΕ χαρακτηριστικό τους για άλλη μια χρονιά ήταν η απουσία των εργαζομένων καθώς η συμμετοχή ήταν ελάχιστη και ενδεχομένως αποκαρδιωτική.
Στο Εργατικό Κέντρο ο πρόεδρος του Χρήστος Σινάνης έδωσε το μήνυμα για αγώνα και αντίσταση ενάντια στη λαίλαπα των μέτρων ενώ ανάλογο ήταν το κλίμα και στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ όπου ο κ. Κεραμίδας κατήγγειλε τις πολιτικές των μνημονίων αλλά και την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση.

Τονίστηκε ότι αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε τη φωνή μας με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία που παλεύει ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στη ξενοφοβία, στο ρατσισμό.

Ο αγώνας των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των επαγγελματιών, των ανέργων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.



Αποτελεί προσκλητήριο ενότητας και αγώνα στη μάχη για έναν κόσμο δικαιότερο, χωρίς φτώχεια, εκμετάλλευση, καταπίεση και εξαθλίωση. Για ένα κόσμο ισότητας, ευημερίας, αλληλεγγύης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη οι Έλληνες εργαζόμενοι, ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους σ’ όλο τον κόσμο που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις κοινωνικές διακρίσεις, στη ξενοφοβία, στο ρατσισμό.


ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.