Τελευταίες Ειδήσεις

Στις φλόγες σπίτι στο Μουργκάνι


Σοβαρές  υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε διώροφη κατοικία  εξ αιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες το πρωί στο Μουργκάκι Καλαμπάκας. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί στον πρώτο όροφο μονοκατοικίας από άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία και έλαβε γρήγορα διαστάσεις ενώ τους πυκνούς καπνούς είδαν περίοικοι οι οποίοι και ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας . 
Αμέσως σήμανε συναγερμός και λίγη ώρα αργότερα έφτασαν επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της υπηρεσίας και οι πυροσβέστες ρίχτηκαν στην μάχη της κατάσβεσης καθώς οι πύρινες γλώσσες απειλούσαν να επεκταθούν και στα υπόλοιπα τμήματα της κατοικίας με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ωστόσο το ευχάριστο στην όλη άσχημη κατάσταση ήταν ότι οι  ιδιοκτήτες του σπιτιού εκείνη την ώρα απουσίαζαν και ως εκ τούτου δεν υπήρξε κάτι χειρότερο και έτσι οι πυροσβέστες με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν πολύ γρήγορα να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο και μετά από αρκετή ώρα να την σβήσουν πριν ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο.
Όμως η φωτιά στο πέρασμά της είχε ήδη προκαλέσει αρκετά σοβαρές ζημιές στον επάνω όροφο της μονοκατοικίας με τους ιδιοκτήτες τους να μην μπορούν να κατανοήσουν τι ακριβώς προκάλεσε την πυρκαγιά.

Βέβαια για τα αίτια πρόκλησής της διενεργείται σχετική προανάκριση από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας που επιλήφθηκε όπως προαναφέρεται του συμβάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.