Τελευταίες Ειδήσεις

Λήξη Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων



Στην κατάμεστη Βαρλάμειο Εστία της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων πραγματοποιήθηκε εκδήλωση λήξης των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής το βράδυ της Δευτέρας.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρωτοπρεσβύτερος  π. Ιωάννη Ζώτος και ο οποίος ανέπτυξε το θέμα για τη σημασία της Αναλήψεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού στη ζωή μας ενώ προβλήθηκε και σχετικό βίντεο.
Την τελετή λήξης χαιρέτισε στη συνέχεια ο Πρωτοσύγκελος της ΙΜ Σταγών και Μετεώρων και Καθηγούμενος του Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμανδρίτης Νήφων ευχόμενος κάθε καλό και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων και Τοποτηρητού της Μητροπόλεως κ. Μάξιμου.
Χαρακτήρισε μεγίστης σημασίας την πίστη στη ζωή του ανθρώπου λέγοντας ότι  αυτή αποτελεί το στήριγμα και την ελπίδα κάθε πιστού ενώ η μελέτη του βίου των Αγίων και της μαρτυρίας αυτών αποτελεί πνευματική τροφή για κάθε άνθρωπο ώστε να ζει καθημερινά τον επίγειο παράδεισο.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην απουσία του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Σεραφείμ το έργο του οποίου όπως τόνισε είναι σπουδαίο όπως και η προσφορά του στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων που κατάφερε με την πορεία του να γιγαντώσει το πνευματικό οικοδόμημα του ποιμνίου του και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.