Τελευταίες Ειδήσεις

Καλώς τον Γκεμπελίσκο του Συριζα!



Στην πόλη μας, πληροφορούμαστε, θα βρεθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 το πρωτοπαλίκαρο της κυβέρνησης Συριζανελ και υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς έχει “βεβαρημένο” πολιτικό μητρώο καθώς είναι αυτός που ως υπουργός Επικρατείας επιχείρησε να στήσει την νέα διαπλοκή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο με νόμο που έφερε στην Βουλή και ψηφίστηκε τον Φεβρουάριο του 2016. Σύμφωνα με το σχέδιό του για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας παρακάμπτονταν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, αρμόδιος ορίζονταν ο ίδιος (και μόνον) ως Υπουργός Επικρατείας και ο αριθμός των καναλιών εθνικής εμβέλειας περιοριζόταν σε 4.


Αφού “έφαγε τα μούτρα του” τόσο όσον αφορά την αντισυνταγματικότητα του νόμου αυτού, όσο και στην υπόθεση της προώθησης του “ημέτερου” Καλογρίτσα (με τα περίφημα βοσκοτόπια), συνεχίζει να πρωτοστατεί στο στήσιμο της νέας διαπλοκής προωθώντας τον Ιβάν Σαββίδη οποίος απέκτησε ήδη το 20% της “Τηλέτυπος Α.Ε” εταιρεία στην οποία ανήκει το Mega, ενώ αναμένεται να εξαγοράσει και τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη στην επικείμενη δημοπρασία.

Πέραν όμως των διαπλεκόμενων σεναρίων ο Νίκος Παππάς πρωτοστατεί ανάμεσα στους 153 υπουργούς και βουλευτές που υπέγραψαν το 4ο Μνημόνιο, τη σκληρότερη μνημονιακή συμφωνία μέχρι σήμερα.

Μιας συμφωνίας που τίποτε δεν αφήνει όρθιο: Δημόσια περιουσία, εθνικό πλούτο, κοινωνικό κράτος, εργάτες και εργαζόμενους, μικρούς και μεσαίους της αγοράς, νέους και συνταξιούχους.

Μιας συμφωνίας που προχωρά στο απίστευτο μέτρο κατάργησης της Κυριακάτικης Αργίας, και σε εργάσιμη εβδομάδα 7 ημερών - πρωτοφανούς για τα ευρωπαϊκά δεδομένα - που δείχνει τον βάναυσο οικονομικό ολοκληρωτισμό στον οποίο παραδίδουν την κοινωνία και τον ελληνικό λαό.

Καλούμε τον Τρικαλινό λαό να προϋπαντήσει τον Νίκο Παππά με μια πρέπουσα (και ανάλογης των πράξεών του) “υποδοχή”.

Εμείς θα τον “υποδεχθούμε” όπως υποδεχθήκαμε τον έτερο υπουργό της κυβέρνησης Συριζανελ (κύριο “πισωπόρτα”, μην ξεχνιόμαστε) Παύλο Πολάκη.

Μέτωπο Λαού Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.