Τελευταίες Ειδήσεις

Ωράριο λειτουργίας μουσείου ψηφιακής απεικόνισης

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 τελέστηκαν τα εγκαίνια του Μουσείου  «Ψηφιακής προβολής της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Μετεώρων».
Πρόκειται για ένα Μουσείο σύγχρονων προδιαγραφών που θα συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, προσελκύοντας τους επισκέπτες να γνωρίσουν την ιστορία της δημιουργίας του γεωλογικού φαινομένου του σχηματισμού των Μετεώρων, αλλά και να απολαύσουν μία εικονική περιήγηση των μοναστηριών που βρίσκονται σήμερα πάνω σ ΄αυτά.
Η προβολή της ταινίας είναι σε τρισδιάστατη μορφή (3D) με την εφαρμογή υπερσύγχρονων τεχνολογικών μέσων με τα οποία έχει εξοπλιστεί το νέο Μουσείο.

 Στο «Μουσείο Ψηφιακής  προβολής  της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Μετεώρων» πραγματοποιούνται καθημερινά τακτικές αλλά  και έκτακτες προβολές σύμφωνα με τις ανάγκες των επισκεπτών (γκρουπ, σχολεία κτλ.) και κατόπιν συνεννόησης με το Μουσείο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προβολής της ταινίας στα Αγγλικά.
Ώρες λειτουργίας Μουσείου:
Δευτέρα – Παρασκευή: 9:30-14:30
Σάββατο: 10:30 – 13:30
Ώρες τακτικών προβολών:
Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00- 12:00 -13:00
Σάββατο : 12:00 - 13:00
Διάρκεια προβολής: 30’
Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού: 2432077997
Διεύθυνση: Π. Δημητρίου & Ν. Πλαστήρα

Δήμος Καλαμπάκας





1 σχόλιο:

  1. Φτασανε στο απιστευτο σημειο ! Ο Καχριμανιδης τους εδωσε το κτιριο , η Περιφερεια εκανε την ψηφιακη απεικονιση και αυτοι το καταστρεφουν.
    "Ωραριο δημοσιου για τους ξενους επισκεπτες , κλειστο την Κυριακη"
    Ο Θεος να τους βοηθησει να φυγουν γρηγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.