Τελευταίες Ειδήσεις

Η απουσία της «Πόλις»

Δυστυχώς δήμαρχε αν και εκπροσωπείτε έναν θεσμό πολύ σοβαρό παρουσιαστήκατε τουλάχιστον την συγκεκριμένη περίπτωση των απαγορεύσεων δράσεων στα Μετέωρα που κανονικά αποτιμάται ως απαγόρευση του Εναλλακτικού Τουρισμού, ανεπαρκής και στην πρόληψη και στη διαχείριση του γεγονότος.
Αν και γνωρίζατε την απόφαση του τοπικού Καλ/κας της προηγούμενης δημοτικής αρχής όπως και τα όχι των 13 φορέων της περιοχής εσείς κρυφά στείλατε την προσωπική σας άποψη στους αρμόδιους φορείς καταπατώντας το άρθρο 7 του κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (νόμος 2690 του 1999) όσον αφορά στην αμεροληψία αποφάσεων και το άρθρο 58 του νόμου 3852 του 2010 όσον αφορά στις αρμοδιότητες του δημάρχου.
Φυσικά και δεν σας δικάζω απλά σας γνωστοποιώ ότι υπάρχει ένα σύνταγμα που πρέπει να τηρούμε και μια κοινωνία που πρέπει να διοικήσετε δίκαια και αμερόληπτα.
Οι πρακτικές που χρησιμοποιήσατε και ο προηγούμενος δήμαρχος αλλά και εσείς είναι μια καινούργια έκφραση μπλοκαρισμένης, παθολογικής παρά μιας φυσιολογικής και υγιούς  Δημοκρατίας.

Η αναγέννηση και η ανάπτυξη της Καλαμπάκας απαιτεί διαφάνεια και ίση μεταχείριση των πολιτών. Ουδέποτε η ιδιοτέλεια και η μεροληψία ήταν χαρακτηριστικά της Ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς και της Ελληνικής ταυτότητας.
Τώρα όσον αφορά στις μοναχές και τους μοναχούς θέλω να τους στείλω ένα μήνυμα όσον αφορά στον ησυχασμό που επικαλούνται για την προσευχή τους.
Να μην αναπολούν τις εποχές των ησυχαστών και των ζηλωτών του 1341 μ.Χ. αφού γνωρίζουν απ' όλους μας καλύτερα ως οι ειδικές δυνάμεις της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας ότι ο άνθρωπος ενώνεται με τον Χριστό μας μέσα από τα μυστήρια κατά τα οποία η Αόρατος Χάρη του Θεού μας και Χριστού μας μπαίνει στην ψυχή μας.
Με Αγάπη, Συνύπαρξη και Μετέωρα Για Όλους
Τούλας Αντώνης
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.