Τελευταίες Ειδήσεις

«Όπου…η ζωή στο κόκκινο» στην Καλαμπάκα-Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Έρης Μαυρογιάννη



…Διαβάζοντας ένα βιβλίο…ανοίγουμε ένα παράθυρο στον κόσμο και ως είναι λογικό προσεγγίζουμε σε ζητήματα που μπορεί να μας αφορούν αλλά και να συμβάλουμε κι εμείς στη μάχη για ένα καλύτερο κόσμο που όλοι επιθυμούμε…
Το νέο λογοτεχνικό της βιβλίο  «Όπου…η ζωή στο Κόκκινο» της συγγραφέως και δημοσιογράφου  Μαυρογιάννη Έρης,  το οποίο παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο “Famisi EDEN” στην Καλαμπάκα είναι βέβαιο ότι συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.
Παρουσία φίλων του βιβλίου αλλά και της συγγραφέως, η παρουσίαση του βιβλίου ήταν απόλυτα επιτυχημένη με την Έρη Μαυρογιάννη εμφανώς συγκινημένη από την ανταπόκριση να εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες προς όλους για την ξεχωριστή τιμή.
Σημειώνεται ότι την εκδήλωση συντόνισε, ο δημοσιογράφος Θανάσης Βλάχος, που αναφέρθηκε στο εξαιρετικό βιωματικό πόνημα της συγγραφέως και την πορεία της Έρης Μαυρογιάννη μέχρι να την κερδίσει η λογοτεχνία ευχόμενος καλοτάξιδο και κάθε επιτυχία σε ότι στοχεύει μελλοντικά.

Για το βιβλίο μίλησαν η παιδαγωγός και εμψυχώτρια της βραδιάς ,στον ρόλο της «Καλλιόπης», ηρωίδας του βιβλίου, Βίκυ Φαγκρίδα.

Οι γιατροί : κ. Παναγιώτα Φιλίππου, χειρουργός μαιευτήρας, γυναικολόγος.
Ο κ. Κώστας Λαμπρογεώργος, χειρουργός οδοντίατρος.
Η εκπαιδευτικός, κ. Ευαγγελία Παπαχρήστου.
Η αρθρογράφος του desing magazine , κ. Κωνσταντίνα Κολοκούρη.
Συμμετείχε  με χορευτικά η σχολή «Χορός και Έκφραση» της κ. Δήμητρας Κανάτα.
Τραγούδι, η κ. Παρασκευή Χαιροπούλου.
Αξιοσημείωτο είναι το ότι το μυθιστόρημα της Έρης Μαυρογιάννη, επιλέχθηκε και ζητήθηκε να καταχωρηθεί στη βιβλιοθήκη της πόλης Ταγκαρόγκ (Tagkarongk), της Ρωσίας.
Καταχωρήθηκε επίσης στην (osdel), Βιβλιογραφική Βάση Δεδομένων του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου, ενώ υπάρχει σε διαδικτυακά βιβλιοπωλεία για παραγγελίες με το ISBN: 978-960-640-200-3.
Η  Έρη Μαυρογιάννη, δρα υπέρ των δικαιωμάτων παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες και ενηλίκων με καρκίνο.
Η παρουσίαση άνοιξε κι έκλεισε με ένα απόσπασμα αυτού:
«Θέλω παιδί μου να ξέρεις, πως όταν είσαι λυπημένο, θα είμαι κι εγώ μαζί με σένα. Και όταν εσύ θα γελάς, θα χαίρομαι κι εγώ μαζί σου. Η ζωή μου όλη…. ΕΣΥ!!!».















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.