Τελευταίες Ειδήσεις

Νέο ΔΣ στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καλαμπάκας


Σε ήρεμους γενικά τόνους εξελίχθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου.
Η διαδικασία ξεκίνησε στις 11.00 με την Γενική Συνέλευση την οποία παρακολούθησαν ελάχιστα μέλη σε σχέση με τον αριθμό εκείνων που είχαν δικαίωμα ψήφου καθώς εκδόθηκαν 850 περίπου άδειες την κυνηγετική περίοδο που έκλεισε τον περασμένο Φεβρουάριο.
Κατά τη διάρκεια της ολομέλειας έγινε συζήτηση για το θέμα της εισφοράς προς την ομοσπονδία όπου εκφραστήκαν διάφορες απόψεις και γενικότερα τρόποι με τους οποίους ο σύλλογος θα μπορούσε να αναπτύξει δράσεις προς όφελος των μελών του και της πανίδας και χλωρίδας της περιοχής ευθύνης του.
Μετά από εποικοδομητική συζήτηση η ολομέλεια ενέκρινε  τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης και τον προϋπολογισμό του 2017 και ακολούθως ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία για την εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η διαδικασία εξελίχθηκε  ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και άσκησαν  το εκλογικό τους δικαίωμα άνω των 360 μελών του συλλόγου.
Σημειώνεται ότι οι κάλπες έκλεισαν με τη Δύση του ηλίου  οπότε άρχισε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την ανάδειξη των μελών της νέας διοίκησης που είναι:
Ο κ. Γιώργος Δαλαμάγκας απερχόμενος πρόεδρος βγήκε πρώτος με 227 ψήφους και εκλέγονται οι έξι πρώτοι σε αριθμό ενώ το έβδομο μέλος-ταμίας θα οριστεί προσεχώς όπως προβλέπεται:

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα έλαβαν:
Γάτσιας Αθανάσιος 210
Δαλαμάγκας Γεώργιος 227
Δημούσης Δημήτριος 138
Ευσταθίου Ηλίας 115
Καραθανάσης Ζήσης 142
Κλεισιάρης Φώτης 161
Νάστος Ιωάννης 97
Ντούλας Ευθύμιος 159
Παπούλιας Νίκος 148
Παρώνης Θωμάς 122
Πολύμερος Δημήτρης 110
Τάκος Στέργιος 169

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:
Αλμπάνης Ιωάννης 128
Κόμματος Αργύρης 143







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.