Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ-«Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!»

Με το σύνθημα της φετινής Πρωτομαγιάς, διαδηλώνουμε  εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, μικρομεσαίοι αγρότες, νέοι, στην  απεργιακή συγκέντρωση  τη Δευτέρα 1η Μάη, που οργανώνεται  από  ταξικά σωματεία, συνδικάτα,  που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.
Τιμάμε την Παγκόσμια Μέρα της Εργατικής Τάξης, την 1η Μάη, δυναμώνοντας τους αγώνες του σήμερα, αναδείχνουμε την ανάγκη οργάνωσης της πάλης της εργατικής τάξης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.  
Δεν θα ματώνουμε για τα κέρδη τους στην ειρήνη. 
Δεν θα γίνουμε κρέας για τα κανόνια τους στον πόλεμο!
Η  Γραμματεία Ν. Τρικάλων  καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όλες τις δυνάμεις για να είναι μαζική, μαχητική η  Πρωτομαγιάτικη απεργιακή  συγκέντρωση.
Να αποτελέσει  βήμα κλιμάκωσης για την επιτυχία της Πανελλαδικής Πανεργατικής απεργίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στις 17 Μάη.
Για να πάρει απάντηση η κυβέρνηση, η ΕΕ, το μεγάλο κεφάλαιο για τα μέτρα που τσακίζουν τα δικαιώματα της ζωής των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων.
Η απεργία στις  17  Μάη στα χέρια των εργατών.

Και μετά την 1η Μάη, χωρίς να χαθεί χρόνος, αποφασίζουμε στους χώρους δουλειάς μέσα από συλλογικές διαδικασίες, αποφάσεις σωματείων, με Γ. Συνελεύσεις, συσκέψεις, για να μπουν στην οργάνωση της επιτυχίας της απεργίας σωματεία, συνδικάτα, περισσότεροι εργαζόμενοι.
Για να μην περνάει η απογοήτευση, ο φόβος, η τρομοκρατία. Να είμαστε σε ετοιμότητα αν η κυβέρνηση φέρει τα μέτρα πιο πριν, θα απαντήσουμε άμεσα νωρίτερα.
Δυναμώνουμε την οργάνωσή μας, την ταξική ενότητα, την εργατική αλληλεγγύη!
Με την εργατική τάξη στην πρωτοπορία, με την κοινωνική - λαϊκή συμμαχία μας, προχωράμε μπροστά για το μέλλον που μας ανήκει, για τη μεγάλη υπόθεση της απελευθέρωσης των εργατών και των καταπιεσμένων από τα δεσμά της εκμετάλλευσης!
Η μεγαλύτερη τιμή στους ήρωες της Τάξης μας είναι η Αγωνιστική Απάντηση στα μέτρα και αντίμετρα της κυβέρνησης, στα έργα και τις ημέρες των ιμπεριαλιστικών οργανισμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, είναι ο οργανωμένος αγώνας με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».
Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

Όλοι στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στην Κεντρική Πλ. Τρικάλων  10.00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.