Τελευταίες Ειδήσεις

Ουρές ταλαιπωρίας για τους εκδρομείς του Πάσχα


Έντονα παραμένουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα για τους εκδρομείς του Πάσχα που επιστρέφουν, στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας και στα διόδια Καλαμακίου. Η χαοτική αυτή κατάσταση συνεχίστηκε για ώρες, μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, κυρίως από την Γαβρολίμνη, έως το τούνελ της Κλόκοβας, στο ρεύμα προς Αντίρριο.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 9 το βράδυ η ανάσχεση στην κίνηση των οχημάτων, λόγω της αυξημένης κίνησης, ξεπερνούσε τα έξι χιλιόμετρα, ενώ δυνάμεις της Τροχαίας βρίσκονταν στο σημείο για να διευκολύνουν την κυκλοφορία.

Επίσης, μικρή ανάσχεση στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρήθηκε στην εθνική οδό Πατρών -Κορίνθου, στο σημείο που διασταυρώνεται με την εθνική οδό Κορίνθου -Τρίπολης -Καλαμάτας.

Ακόμη, στην εθνική οδό Πατρών -Κορίνθου, από την Πάτρα έως και τον κόμβο Καλαβρύτων, υπήρχε αυξημένη κίνηση, χωρίς όμως να δημιουργείται κάποιο πρόβλημα, ενώ η ίδια εικόνα καταγράφεται και στην εθνική οδό Πατρών -Πύργου.


Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην Ελευσίνα, με την ουρά που έχει σχηματιστεί να φτάνει, σύμφωνα με την τροχαία, τα 2 χιλιόμετρα. Στα διόδια Καλαμακίου η ουρά των οχημάτων παραμένει στα 300 μέτρα.
Όπως επισημαίνει η τροχαία, το σύνολο της δύναμής της βρίσκεται στους δρόμους, στο πλευρό των οδηγών.
Πικρά μετάνιωσαν πολλοί εκδρομείς για την απόφασή τους να περάσουν εκτός Αθηνών το Πάσχα. Κι αυτό γιατί, τους περίμενε μια... μαρτυρική επιστροφή στην πρωτεύουσα, με πολύ χαμηλές ταχύτητες, βροχή και συνθήκες για γερά νεύρα!
Σημειωτόν η κυκλοφορία των οχημάτων στην Κορίνθου - Αθηνών στο ύψος του Ισθμού

Εκδρομείς που ξεκίνησαν στις 15:00 το μεσημέρι από Ναύπλιο, έφτασαν στην Αθήνα μετά τις 17:00 το απόγευμα ενώ όσο περνούσε η ώρα, τα πράγματα χειροτέρευαν στο δρόμο. Παρά τις εκκλήσεις της Τροχαίας, να μη μπαίνουν οι οδηγοι στη ΛΕΑ παρά μόνο αν υπάρχει ανάγκη, σύμφωνα με μαρτυρίες, στη ΛΕΑ έμπαιναν σήμερα ακόμα και λεωφορεία ΚΤΕΛ...



Ειδικότερα, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, παρατηρείται, σύμφωνα με τη Αστυνομία, ανάσχεση στην κυκλοφορία στο ρεύμα από Ιωάννινα προς Αντίρριο και συγκεκριμένα από το 10ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Γαβρολίμνης, έως το τέταρτο χιλιόμετρο στο τούνελ της Κλόκοβας.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Τροχαίας για να διευκολύνουν την κίνηση.
Εγινε το πρώτο ατύχημα στη σήραγγα της Κλόκοβας
Ενα συμβάν, όπως το χαρακτηρίζουν από την Ιονία Οδό, το οποίο συνέβη περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα ήταν η μία από τις δυο αιτίες των μεγάλων καθυστερήσεων που σημειώνονταν λίγο ...
Ουρές χιλιομέτρων στην επιστροφή των εκδρομέων Ανάσχεση στην κυκλοφορία των οχημάτων, για περίπου έξι χιλιόμετρα, καταγράφεται στην «Ιονία Οδό». Ειδικότερα, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, παρατηρείται, σύμφωνα με τη Αστυνομία, ανάσχεση στην κυκλοφορία στο ρεύμα από Ιωάννινα προς Αντίρριο και συγκεκριμένα ...
Κυκλοφοριακά προβλήματα στην Ελευσίνα και στα διόδια Καλαμακίου
Στο ύψος της Ελευσίνας και στα διόδια Καλαμακίου παρατηρούνται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα, αυτή την ώρα, σύμφωνα με όσα τόνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, πριν από λίγο, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Ειδικότερα, στην Ελευσίνα έχει σχηματιστεί .
Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία των οχημάτων στη Κοιλάδα των Τεμπών
Με καταιγίδες και μποτιλιάρισμα η επιστροφή των εκδρομέων. Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η ΕΜΥ προβλέπει κακοκαιρία για τη Δευτέρα του Πάσχα στη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες, οι οποίες «δεν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.