Τελευταίες Ειδήσεις

Πλήθος πιστών στην Ανάσταση στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας



Λαμπρός ήταν και φέτος ο εορτασμός της Ανάσταση του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.
Η Αναστάσιμη ακολουθία τελέστηκε Προεξάρχοντος  του Πρωτοσυγκέλου της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων Αρχιμανδρίτη Νήφωνος και την παρακολούθησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πλήθος πιστών από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή αλλά και πολλοί ξένοι επισκέπτες που επέλεξαν να κάνουν Πάσχα στην Καλαμπάκα.
Το χαρμόσυνο γεγονός της Ανάστασης του Χριστού έγινε δεκτό με ιδιαίτερη κατάνυξη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για όλους του Έλληνες και τον τόπο με ευχές για υγεία, αγάπη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Χριστός Ανέστη.

Ανάλογος ήταν ο εορτασμός της Ανάστασης και στις λοιπές εκκλησίες και τα μοναστήρια της περιοχής Καλαμπάκας ενώ στην Θεόπετρα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με την Ανάσταση του Κυρίου άναψε ο καθιερωμένος φανός στον βράχο του χωριού προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους πιστούς που βρέθηκαν εκεί αλλά ήταν διακριτός και από πολύ μεγάλη απόσταση.












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.