Τελευταίες Ειδήσεις

Την προσεχή εβδομάδα η παράδοση της γέφυρας Διάβας


Τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής Καλαμπάκας σηματοδοτεί η ολοκλήρωση των εργασιών στη γέφυρα της Διάβας η οποία αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία την προσεχή εβδομάδα.
Ήδη τα συνεργεία της αναδόχου τεχνικής εταιρείας εργάζονται πυρετωδώς για την παράδοση του έργου ενώ προχθές ολοκληρώθηκε και η ασφαλτόστρωση και αυτές τις ημέρες τοποθετούνται τα σιδερένια κιγκλιδώματα στις δυο πλευρές της.
Παράλληλα τοποθετούνται και οι φωτιστικές κολώνες οι οποίες θα βρίσκονται σε βάσεις εκτός της γέφυρας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της μελέτης κατασκευής του έργου ενώ σε λίγο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθεί και η πεζογέφυρα η οποία θα έλθει σε τμήματα τα οποία και θα τοποθετηθούν με την βοήθεια γερανών από την εξωτερική πλευρά καθότι όπως μας ενημέρωσαν οι τεχνικοί της αναδόχου έχουν κατασκευαστεί οι απαραίτητες βάσεις για το σκοπό αυτό.
Μάλιστα οι εργασίες τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και η ταλαιπωρία που υφίστανται όλοι οι κάτοικοι της αντίπερα όχθης του Πηνειού προς Διάβα και τα λοιπά χωριά αλλά και εκείνοι της Καλαμπάκας και όσοι ακόμη συναλλάσσονται επαγγελματικά από τον Ιανουάριο του 2016 θα λάβει τέλος.
Ήδη το κλίμα που διαμορφώνεται για όλους είναι αυτό της χαράς και της ικανοποίησης γιατί επιτέλους θα μπορούν να επικοινωνούν σε λίγες ημέρες όπως παλιά με Καλαμπάκα και αντιστρόφως εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα καθότι η οικονομική ζημιά για όλους ήταν τεράστια όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Οπότε σε λίγες ημέρες τα βάσανα  θα τελειώσουν και όσον αφορά τις λοιπές εργασίες που προβλέπονται από την μελέτη θα συνεχιστούν από την ανάδοχο του έργου προκειμένου όλα να ολοκληρωθούν όπως αυτή ορίζει.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.