Τελευταίες Ειδήσεις

Ζάκυνθος: Τραγικό τέλος για νεαρό που έπεσε από το Ναυάγιο



Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής στο Ναυάγιο της Ζακύνθου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο  νεαρός έπεσε από την απόκρημνη πλευρά της ακτής με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, ο νεαρός περισυνελέχθη  από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατό του.
Ακόμη δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστές οι συνθήκες του θανάτου του νεαρού, δηλαδή εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα.
Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Λιμενικό, το οποίο σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου για περιστατικό ενδεχόμενης πτώσης ατόμου στη θαλάσσια περιοχή κόλπου «ΝΑΥΑΓΙΟΥ» βορειοδυτικά ν. Ζακύνθου.
Άμεσα ενημερώθηκαν οι κυβερνήτες σκαφών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ενώ απέπλευσε και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους στο οποίο επέβαιναν στελέχη Αστυνομικού Τμήματος και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της περιοχής, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής περισυνελέγη από το θαλάσσιο χώρο της μικρής παραλίας του «ΝΑΥΑΓΙΟΥ» και σε απόσταση πέντε (05) μέτρων από την ακτή νεαρός άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο ανωτέρω άνδρας παρελήφθη από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στο λιμένα Ζακύνθου, όπου στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.»
Σύμφωνα με τις πρώτες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ένας νεαρός άνδρας -άγνωστο εάν πρόκειται για ντόπιο, έλληνα ή τουρίστα- λίγο μετά το μεσημέρι έγινε αντιληπτός από διερχόμενους να κάνει βόλτες πάνω – κάτω στο σημείο μπροστά από την εξέδρα. Έδειχνε προβληματισμένος και όσες φορές και εάν τον προσέγγισαν δεν έδωσε κάποια απάντηση. λίγο αργότερα και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων άφησε το σακίδιο και το μπουφάν του στο έδαφος, γύρισε με πλάτη στο διάσημο «Ναυάγιο» και αφού έβγαλέ μια selfie εξαφανίστηκε στο κενό.
Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εάν παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο γκρεμό.
Ήδη έχει ειδοποιηθεί η Αστυνομία όταν μια τουρίστρια επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου και ανέφερε το περιστατικό.
Πληροφορίες κάνουν λόγο πως πρόκειται για έλληνα κάτοικο εν ζωής Λάρισσας γεννημένο το 1994.
Αυτή τη στιγμή από το λιμανάκι των Μαριών καϊκι της περιοχής μεταφέρει την Αστυνομία στην ακτή του «Ναυαγίου» όπου θα τοποθετηθεί η σορός του σε ειδικό σάκο και από εκεί με το σκάφος του Λιμεναρχείου στο λιμάνι της Ζακύνθου όπου με ασθενοφόρο θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εάν παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο γκρεμό.
Στο σημείο έχουν φτάσει άνδρες της Πυροσβεστικής, ενώ από το σημείο από το οποίο έφυγε στο κενό διακρίνεται το άψυχο σώμα του πάνω στην αμμουδιά να βρέχεται από το θαλάσσιο κύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.