Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ-Δραστηριότητες έως την πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση

Συνεχίζουμε, 131 χρόνια μετά το Σικάγο του 1886, την καθημερινή μάχη για να ξημερώσουν καλύτερες ημέρες, για να ζήσουμε σύμφωνα με τις τεράστιες δυνατότητες της εποχής μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να αξιοποιήσουν την μακρόχρονη εμπειρία που υπάρχει και που αποδεικνύει πως όποια ανακούφιση υπήρχε στη βασανιστική ζωή που ζούμε αυτή ήταν αποτέλεσμα της οργάνωσης και του αγώνα της τάξης μας, παγκόσμια. Όσα κάθε φορά πέτυχε η εργατική τάξη είχε να κάνει με την οργάνωση της πάλης και τη συμμετοχή της. Ακόμη και στις σημερινές συνθήκες της καπιταλιστικής κρίσης και της μεγάλης επίθεσης που δεχόμαστε, σε εργασιακούς χώρους που υπάρχει το στοιχείο της οργάνωσης αλλιώς μας αντιμετωπίζει η εργοδοσία, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις καταγράφονται κατακτήσεις.
      ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΧΤΑ .Για το κυνήγι του κέρδους δεν διστάζουν να κάνουν πολέμους σκοτώνοντας εκατομμύρια, ισοπεδώνοντας ολόκληρες χώρες όπως κάνουν τώρα στη Συρία και παράλληλα προωθούν τις μπίζνες τους εκεί. Σε αυτές τις συγκρούσεις, για τα συμφέροντα των Ελλήνων βιομηχάνων – εφοπλιστών – τραπεζιτών, συμμετέχει και η χώρα μας δίνοντας γη, ύδωρ, αλλά και δις ευρώ στο ΝΑΤΟ. Για αυτών τα συμφέροντα συμφώνησαν να βρίσκεται στο Αιγαίο, ολόκληρη Νατοϊκή αρμάδα αυξάνοντας τους κινδύνους για εμπλοκή της χώρας μας, ενώ παράλληλη συμμετοχή υπάρχει και σε αντίστοιχες ενέργειες στα πλαίσια της Ε.Ε.

Προσβλέπουν μερίδιο, μέρος του οποίου ήδη εισπράττουν, καθώς έχουν αναλάβει τη σίτιση των 60.000 και πλέον προσφύγων, έχουν δεχτεί παραγγελίες για εκατομμύρια μερίδες φαγητό και άλλα προϊόντα. Άλλοι κλάδοι προσβλέπουν ακόμα μεγαλύτερα οφέλη, όπως στα πετρέλαια, τις τεχνικές εταιρίες που θα αναλάβουν, μετά τους βομβαρδισμούς, την ανοικοδόμηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου στις παρακάτω δραστηριότητες.
 ● Προχωράμε στην απεργιακή συγκέντρωση την 1η Μάη στις 10, κεντρική πλατεία. Προσυγκέντρωση του συνδικάτου 9.30 στο άγαλμα του Ασκληπιού 
● Συμμετέχουμε στη εκδήλωση των σωματείων με θέμα : Ο ρόλος του ΝΑΤΟ από την ίδρυση έως σήμερα την Πέμπτη 27 Απρίλη στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων.
● Εξόρμηση των σωματείων έξω από τη ΣΜΥ (Παρασκευή 28 Απρίλη , 1μμ) με ειδική ανακοίνωση στο πνεύμα «οι στρατευμένοι είναι του λαού παιδιά , έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά, να γυρίσουν πίσω όλες οι ένοπλες δυνάμεις που συμμετέχουν σε αποστολές του ΝΑΤΟ.  Κλπ)




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.