Τελευταίες Ειδήσεις

Λαμπρός εορτασμός στην Παναγιά Δούπιανη




Με την δέουσα λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πανηγυρικός εσπερινός στο εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής-Παναγία Δούπιανη- στο Καστράκι παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, μοναχών και πλήθους πιστών.
Ο χώρος του εξωκκλησιού-μετόχι της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος-Μεγάλου Μετεώρου-κατακλύστηκε από προσκυνητές οι οποίοι έσπευσαν να προσκυνήσουν στη χάρη της Ζωοδόχου Πηγής αλλά και να παρακολουθήσουν την ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού και την αρτοκλασία αλλά και την πανηγυρική θεία λειτουργία στο πλαίσιο της εορτής που τελέστηκαν προεξάρχοντος του Προηγουμένου  της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Αρχιμανδίτη Αθανασίου συμπαραστατούμενου από ιερείς και μοναχούς της περιοχής.
Το παρόν τους έδωσαν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης, η Αντιδήμαρχος κ. Κουκοράβα-Γκαραγκάνη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παπαχρήστος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστρακίου κ. Περικλής Γιάννης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων κ. Αλέκος και πλήθος πιστών από το Καστράκι, την Καλαμπάκα και την ευρύτερη περιοχή.

Ανήμερα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής τελέστηκε η πανηγυρική θεία λειτουργία την οποία παρακολούθησαν  εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και πλήθος κόσμου.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.