Τελευταίες Ειδήσεις

Αναβαθμίζεται η περιοχή Τζέρτσης-Με την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων προσφορά του Δασαρχείου Καλαμπάκας




Την παλιά της αίγλη φαίνεται πως αποκτά ξανά μια περιοχή αγαπημένη και σημείο αναφοράς για όλους τους Καλαμπακιώτες.
Ο λόγος για την γραφική τοποθεσία της Τζέρτσης που βρίσκεται στα Μετέωρα στο δρόμο προς Βλαχάβα όπου οι Καλαμπακιώτες και όχι μόνο επέλεγαν να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά, την Καθαρά Δευτέρα και κάποιες άλλες γιορτινές ημέρες απολαμβάνοντας τη φύση αλλά και το πανέμορφο τοπίο.
Τα τελευταία χρόνια η περιοχή είχε λίγο-πολύ εγκαταλειφτεί και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που νοσταλγούσαν τον παλιό καλό καιρό ζητώντας από τους αρμοδίους να αναλάβουν δράση και να δημιουργήσουν και πάλι συνθήκες επισκεψιμότητας.

Την επιθυμία αυτή ήλθε να ικανοποιήσει η Δημοτική Αρχή Καλαμπάκας η οποία με σχετικό αίτημα της προς το οικείο Δασαρχείο φρόντισε να τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα (πικ-νικ) και φυσικά να προβεί σε σχετική περιποίηση του χώρου ο οποίος θεωρείται βέβαιο ότι θα συγκεντρώσει και πάλι αρκετούς επισκέπτες.
Από πλευράς του Δήμου Καλαμπάκας εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί  το Δασαρχείο Καλαμπάκας και ιδιαίτερα τον Δασάρχη κ. Πίσσια Χρήστο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Καλαμπάκας για προσφορά τραπεζοκαθισμάτων, τα οποία τοποθετήθηκαν στην περιοχή «Τζέρτση» προς εξυπηρέτηση των Δημοτών που θα την επισκεφθούν την Πρωτομαγιά και καταλήγει:

Καλή Πρωτομαγιά σε όλους τους Δημότες





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.