Τελευταίες Ειδήσεις

Σημείο αναφοράς το MIKEL Καλαμπάκας


Το δικό της σημείο αναφοράς απέκτησε από την Κυριακή η πόλη της Καλαμπάκας με την πρεμιέρα λειτουργίας του καταστήματος MIKEL .
Ένα κατάστημα πραγματικό στολίδι όπως το αποκάλεσαν άπαντες που βρέθηκαν το μεσημέρι στην τελετή των εγκαινίων του πρώτου στην πόλη καταστήματος της γνωστής αλυσίδας που έφερε στην Καλαμπάκα ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Φαμίσης και η οικογένεια του.
Εκατοντάδες συμπολίτες και όχι μόνο δημιούργησαν κυριολεκτικά το αδιαχώρητο κατακλύζοντας το εσωτερικό και το εξωτερικό του MIKEL για την τελετή των εγκαινίων με τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσαν ο Προηγούμενος της ΙΜ Αγίας Τριάδος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος και ο πατήρ Ιωάννης Ζώτος.
Ακολούθως ο κ. Φαμίσης και η οικογένεια του δέχτηκαν τις ευχές όλων για καλές δουλειές και κάθε επιτυχία στους νέους επιχειρηματικούς στόχους ενώ άπαντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εντελώς δωρεάν καφέ και όλα τα ροφήματα των MIKEL  και ένα πλούσιο μπουφέ που με πολύ μεράκι ετοίμασαν οι ιδιοκτήτες τους.
Στις ευχές όλων προσθέτει και ο «Meteora voice» τις δικές του για καλές δουλειές και επιτυχία στο νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα της οικογένειας.































Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.