Τελευταίες Ειδήσεις

Συγκέντρωση και κοπή της πίτας του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Ορεινού Οδικού Άξονα Τρικάλων-Άρτας



Την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο Βαθύρεμμα Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση και κοπή της πίτας του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Ορεινού Οδικού Άξονα Τρικάλων-Άρτας.
Οι συνάδελφοι κατέθεσαν τον έντονο προβληματισμό τους για τον πολύ δύσκολο χειμώνα που πέρασε με αποτέλεσμα την πτώση του τζίρου των επιχειρήσεων τους. Ωστόσο είναι κοινή πεποίθηση πως χρειάζεται προσπάθεια και συνεργασία όλων για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής. Η προβολή της με σύγχρονους τρόπους θα ωφελήσει ακόμη περισσότερο από την προσέλκυση επισκεπτών που επιθυμούν εναλλακτικούς τρόπους τουρισμού.
Ο πρόεδρος κος Νίκος Ζαμπάκας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου, Γ. Κούτσικος, Γ. Κρομμύδας, Γ. Λαμπρογεώργου, Β. Τεντολούρης, ευχήθηκαν για μια καλύτερη χρονιά και μαζί με τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας κο Χρήστο Μπλουγούρα συζήτησαν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους τοπικούς επιχειρηματίες.

Οι ασάφειες του νέου ασφαλιστικού φορέα, τα μηχανήματα ηλεκτρονικών συναλλαγών POS, τα απαράδεκτα ποσά που καλούνται να πληρώσουν οι επιχειρήσεις για πνευματικά δικαιώματα και η ανεπαρκής υποδομή για τα μέσα τηλεπικοινωνίας είναι προβλήματα της καθημερινότητας που βαρύνουν την τοπική επιχειρηματικότητα και δημιουργούν απομόνωση και μειονέκτημα ανταγωνισμού.

Το Δ.Σ. ζήτησε από την Ομοσπονδία κοινή διεκδίκηση και λύση στα τοπικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και συμφωνήθηκε η αμφίπλευρη ενημέρωση και συνεργασία σε καθημερινή βάση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.