Τελευταίες Ειδήσεις

Ομόφωνη έγκριση θεμάτων στη ΓΣ της «ΣΤΕΓΗΣ»


Ενδιαφέρουσα ήταν η ολομέλεια του Φιλοζωϊκού Σωματείου Καλαμπάκας «Η ΣΤΕΓΗ» η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου της πόλης.
Στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου η ανταπόκριση ήταν ικανοποιητική ενώ η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την ενημέρωση από πλευράς του προέδρου κ. Χρήστου Κτενά για όλα τα θέματα που αυτή την περίοδο απασχολούν το σωματείο.
Ο πρόεδρος αναφέρθηκε και σε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις  οι οποίες σχετίζονται με τις δράσεις που έχουν αναληφθεί από το σωματείο βάσει των όσων προβλέπει το καταστατικό ίδρυσης και λειτουργίας του αλλά και την συνεργασία του με τον Δήμο Καλαμπάκας στο σοβαρό ζήτημα των αδέσποτων.
Όπως τονίστηκε υπάρχει ικανοποιητικό επίπεδο στο θέμα και καταβάλλονται προσπάθειες για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ενώ έγινε και ιδιαίτερη αναφορά στις τακτικές στειρώσεις ζώων που γίνονται με πρωτοβουλία του συλλόγου και την συνεργασία με τον Animal Action, κλιμάκιο της οποίας ανταποκρίνεται πάντα στις προσκλήσεις και έρχεται στην Καλαμπάκα για το σκοπό αυτό.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στο θέμα αυτό υπάρχει και η συνεργασία και η στήριξη της Δημοτικής Αρχής για την φιλοξενία των μελών της Animal Action.
Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης τα παριστάμενα μέλη συζήτησαν και έλαβαν ομόφωνα αποφάσεις και για τα παρακάτω θέματα που περιλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη αυτής:
• Οικονομική έκθεση για το έτος 2016
• Απολογισμός-ισολογισμός 2016
• Έγκριση πεπραγμένων έτους 2016 και απαλλαγή των μελών του ΔΣ από κάθε ευθύνη για τη διαχειριστική περίοδο 01/01/2016 έως και 31/12/2016.
• Προϋπολογισμός 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.