Τελευταίες Ειδήσεις

Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Έρης Μαυρογιάννη « Όπου η ζωή… στο κόκκινο»





Παρουσιάστηκε  το βράδυ της Παρασκευής, παρουσία πολλών συμπολιτών φίλων του βιβλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού κέντρου Τρικάλων, το βιβλίο της Τρικαλινής συγγραφέως και δημοσιογράφου Έρης Μαυρογιάννη «Όπου η ζωή… στο κόκκινο».
Την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Έρης Μαυρογιάννη, χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας -Πολιτισμού -Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων Έφη Λεβέντη,  ενώ συμμετείχαν προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα στους παρισταμένους, η ηθοποιός  Σία Φαράκη με το ομώνυμο θεατρικό της εργαστήρι, η Ελένη Ζιάκα Μαέστρος της Δημοτικής χορωδίας Τρικάλων, με την παιδική και νεανική χορωδία Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων, που τραγούδησε υπό τη διεύθυνση της μαέστρου, , ενώ τραγούδησε  η Αλίκη Τσάνιου με τον Γιώργο Μίγκα στο πιάνο.
Για το βιβλίο μίλησαν ο ηθοποιός και Συγγραφέας Ζήσης Παπαϊωάννου, η Μάρθα Γκάνια -Μπατατόλη (μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η καρδιά του παιδιού», ο ορθοδοντικός Κωνσταντίνος Μπάκος,  ο καρδιολόγος Νίκος Μαγκούτης.
Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας μίλησε για το βιβλίο της, υπέγραψε αντίτυπα και δέχτηκε ερωτήσεις των παρευρισκομένων και των ΜΜΕ.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.