Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ-Με αστυνομική ασπίδα η Ράνια Αντωνοπούλου


    
Το Σάββατο 18/3 την ίδια ώρα που τα κινήματα πολιτών μαζί με τους πρόσφυγες διαδήλωναν στην πλατεία κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, του φασισμού και του πολέμου, ο Δήμαρχος του λάιφ στάιλ, του θεαθήναι και των μνημονίων υποδεχόταν στο Δημαρχείο Τρικάλων τη Ράνια Αντωνοπούλου, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ και τώρα αρμόδια υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα για ΔΗΘΕΝ καταπολέμηση της ανεργίας! Η πρόκληση για τον Τρικαλινό Λαό ήταν μεγάλη και ευθεία!
     Η συγκέντρωση του κόσμου έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά. Με πανώ και συνθήματα κατά των μνημονίων, της ληστείας του εθνικού πλούτου και της ραγδαίας φτωχοποίησης του λαού κατευθύνθηκε στο Δημαρχείο, όπου τοπική και κεντρική μνημονιακή εξουσία διαβουλευόταν πώς θα μας… σώσουν! Πώς θα μας σώσουν αυτοί που –πιστοί υπηρέτες της τρόικας και της ΕΕ- ψηφίζουν και εφαρμόζουν τα δολοφονικά τους μέτρα, το ένα μετά το άλλο!
     Η Ράνια, μαζί με τον Παπαστεργίου, τον Σιμορέλη, τον Παπαδόπουλο και τη Δριτσέλη, έγκλειστοι στο Δημαρχείο, απολάμβαναν την υψηλή προστασία των ΜΑΤ. Τόσο απομονωμένοι και βαρήκοοι μπροστά στα συνθήματα και τα αιτήματα του λαού!

      Το σύνθημα που κυριαρχούσε ήταν «ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝΕ ΜΑΖΙ, ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ!» και το αγωνιστικό ηθικό των συγκεντρωμένων συνεχώς ανέβαινε, περιμένοντας την έξοδο της Ράνιας και να βρεθούν αντιμέτωποι μαζί της, για να τα ψάλλουν «όπως θα έπρεπε» στην υψηλή προσκεκλημένη, που είχε το θράσος να επισκεφτεί την πόλη-ρεκόρ της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης (γι’ αυτή την πανελλαδική πρωτιά ο Δήμαρχός μας δεν ομιλεί ποτέ).
  Θεωρούμε όμως ΛΑΘΟΣ που η συγκέντρωση του κόσμου, εντελώς αιφνιδιαστικά, απομακρύνθηκε απ’ το Δημαρχείο πριν από την έξοδο της Ράνιας Αντωνοπούλου. Φύγαμε τη στιγμή που ερχόταν η ώρα της «σύγκρουσης» με την εξουσία. Ένα λάθος-δώρο –εξ αντικειμένου- στη μνημονιόδουλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ.
   Όταν σου παίρνουν το σπίτι, τη δουλειά το φαϊ και το μέλλον, ένα μόνο πράγμα σου μένει: η εξέγερση εναντίον τους μέχρι την ανατροπή τους! Δεν αρκούν οι καθωσπρεπισμοί, οι κυριλέ διαμαρτυρίες και οι πειθαρχημένες πορείες. Ήρθε η ώρα να βάλουμε τα σώματα μας και να συγκρουστούμε με την Εξουσία!
               ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.