Τελευταίες Ειδήσεις

Μπάσκετ ανθρωπιάς στην Καλαμπάκα-Από τους Έλληνες Βετεράνους και τον ΑΟΚ



Μαθήματα ανθρωπιάς παρέχοντας άμεση στήριξη στον μικρό Γιωργάκη έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου ο ΑΟ Καλαμπάκας και ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης στο κατάμεστο «Βλαχάβειο».
Παίκτες που άφησαν εποχή στο ελληνικό μπάσκετ και γνώρισαν την λατρεία του φίλαθλου και όχι μόνον κοινού με επικεφαλής ένα ζωντανό θρύλο τον Γιάννη Ιωαννίδη βρέθηκαν στο παρκέ του Καλαμπακιώτικου κλειστού με τον καταξιωμένο Έλληνα προπονητή να λέει: «ανταποδίδουμε πίσω όσα έχουμε εισπράξει από το μπάσκετ τόσα χρόνια, τιμώντας τον κάθε συνάνθρωπο μας που αντιμετωπίζει προβλήματα. Είμαστε στο πλευρό του μικρού Γιωργάκη.
Ο Σύλλογος Βετεράνων καλαθοσφαίρισης, ιδρύθηκε 10 χρόνια πριν και έχει παίξει πολλούς αγώνες ανά την Ελλάδα, με στόχο να συμβάλει  στην ανακούφιση και στήριξη ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Στην φιλική συνάντηση ανθρωπιάς βρέθηκαν ο Δήμος Ντικούδης, ο Νίκος Μπουντούρης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Λευτέρης Κακιούσης που έπαιξαν χαρίζοντας και ζώντας μοναδικές στιγμές αλλά και οι παίκτες του ΑΟΚ παλαίμαχοι και εν ενεργεία που έδωσαν με τη σειρά τους δείγματα γραφής.

Εκεί βρέθηκαν εκπρόσωποι των αρχών με πρώτη την τοπική εκκλησία και τον Πρωτοσύγκελο της ΙΜ σταγών και Μετεώρων Αρχιμανδρίτη Νήφωνα, ον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, τον Δήμαρχο κ. Σινάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου που ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα για ενίσχυση του μικρού Γιωργάκη με τον οποίο φωτογραφήθηκαν όλοι και του προσέφεραν αναμνηστικά.
Πριν το τζάμπολ έγιναν και κάποιες βραβεύσεις σε όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση του αγώνα ανθρωπιάς ενώ την όλη εκδήλωση παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Καμέας με το θέαμα που ακολούθησε να είναι αντάξιο των προσδοκιών σων βρέθηκαν στο κλειστό της Καλαμπάκας ενώ πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της μικρής Ραφαέλας.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.