Τελευταίες Ειδήσεις

Κώλυμα με την εκλογή της κ. Κουκοοράβα-Γκαραγκάνη


Επαναληπτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας θα αποκαταστήσει το λάθος που έγινε στις δημαιρεσίες της περασμένης Κυριακής αναφορικά με την εκλογή Γραμματέως του σώματος.
Και τούτο γιατί κατά την συνεδρίαση δεν λήφθηκε υπόψη ότι η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Μαρία Κουκοράβα-Γκαραγκάνη που προτάθηκε από τον Δήμαρχο κ. Σινάνη για την θέση της Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου ότι βάσει νόμου δεν έχει το δικαίωμα να κατέχει κατά τη διάρκεια της θητείας της θέση στο προεδρείο αυτού.
Ειδικότερα σύμφωνα με το άρθρο 59, παρ. 5 του Ν. 3852/2010 ("Πρόγραμμα Καλλικράτης") οι αντιδήμαρχοι «...Κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου».
Ως εκ τούτου αναμένεται πλέον η επανάληψη της διαδικασίας από πλευράς της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να προταθεί το πρόσωπο εκείνο που θα εκλεγεί για το αξίωμα του γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας και φυσικά χωρίς να υπάρχει κώλυμα εκλογής ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά για το υπόλοιπο της θητείας.



1 σχόλιο:

  1. Ο καλός μας Δήμαρχος γράφει την δικιά του ιστορία . Όλα εκτός ελέγχου. Η επικινδυνότητα και η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο. Η ημιμάθεια σκοτώνει. Τους 50 Ρώσους μεγιστάνες τους περιμένουμε ακόμα στην Καλαμπάκα. Οι 300 Ινδοί tour operators (δλδ όλη η Ινδία) περιμένουμε ακόμα πότε θα έρθουν. Την γέφυρα των συγχωριανών του την βλέπουμε στο όνειρο μας. Είδατε την συνέντευξη τύπου για το φυσικό αέριο ( Έρχεται το αέριο στην Καλαμπάκα ). Αέριο στην Καλαμπάκα δεν πρόκειται να δούνε οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι εάν δεν τελειώσει πρώτα στα Τρίκαλα (είναι στα μισά). Και ο Δήμαρχος φωνάζει ότι ήρθε το αέριο ! Ψάχνουν να βρούν οικόπεδο δωρεάν από το Δήμο να στήσουν μια δεξαμενή να πηγαίνουμε με το βυτίο να φορτώνουμε αέριο όπως κάναμε πριν 50 χρόνια με το πετρέλαιο. Δίκτυο φυσικού αερίου η Καλαμπάκα δεν θα έχει ούτε στα επόμενα 10 χρόνια.
    Είδατε πως έμεινε απρόσκλητος του Μόντι? (εδώ τουλάχιστον θα μιλούσε μια γλώσσα που την ξέρει 50%) Δεν είδαμε ουδεμία photo μαζί του. Είδατε την γελιοποίηση που φάγαμε στην ΕΡΤ3 με τα ελληνικά του και χωρίς καν να γνωρίζει το θέμα? Επιτέλους ας βρεθεί ένα νέο παιδί με υψηλή παιδεία να καθίσει δίπλα του τα επόμενα 2 χρόνια διότι έχουμε μείνει πολλά χρόνια πίσω. Την μεγαλύτερη χάρη που έχει να κάνει στον εαυτό του είναι να παραιτηθεί άμεσα. Αν θες να πας κάπου κοντά στην Καλαμπάκα πήγαινε μόνος σου , αν θες να πάς μακριά φύγε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.