Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΤΥΛ ΚΑΡΑΤΕ


  
Μία πρωτότυπη και εντυπωσιακή συνάντηση πολεμικών τεχνών πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στο χώρο εκπαίδευσης του τοπικού Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας.
   Τέσσερα διαφορετικά ιαπωνικά στυλ μάχης πλήρους επαφής, που είναι  (Shidokan-Καλαμπάκα), (IFK Kyokushin-Πτολεμαίδα, με προπονητή τον Τρανίδη Στέφανο), (Seidokaikan-Ναύπακτος με προπονητή τον Σκουζή Φώτη) και (Enshin-Τρίκαλα, με προπονητή τον Μουτσίκα Αλέξανδρο) συναντήθηκαν και προπονήθηκαν μεταξύ τους κατόπιν πρόσκλησης του τοπικού συλλόγου, δείχνοντας ότι το καράτε ενώνει τους ανθρώπους αποβάλλοντας τον εγωισμό και την υπεροψία του κάθε συστήματος μάχης και για πρώτη φορά στο νομό μας πραγματοποιείται τέτοια εκδήλωση με σκοπό την αλληλοβοήθεια και τη συνεργασία των συλλόγων δείχνοντας συναδελφικότητα, αξιοπρέπεια, ήθος.

   Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία γονέων και φίλων, με σκοπό την αποκόμιση αγωνιστικής εμπειρίας από τους αθλητές, προσπαθώντας να συνδυάσουν ποικιλία τεχνικών του εκάστοτε στυλ που διδάσκονται μετά την παρουσίαση τεχνικών από τους προπονητές-εκπροσώπους του εκάστοτε στυλ που ανέλυσαν τον τρόπο μάχης, βελτιώνοντας την τεχνική κατάρτιση τους σε συνδυασμό με την αντοχή, την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα.
   Το σίγουρο είναι ότι αυτού του είδους συναντήσεις βοηθάνε καλύτερα ψυχολογικά και τεχνικά τους αθλητές και οι συμμετέχοντες απόλαυσαν σε μεγάλο βαθμό την εκδήλωση.
   Η εκδήλωση έκλεισε με απονομή τιμητικών πλακετών στους προπονητές και διπλωμάτων στους αθλητές.

Το Δ.Σ του συλλόγου









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.