Τελευταίες Ειδήσεις

Μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων που πραγματοπιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ και Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Κωστή Χατζηδάκη.
κ. Χατζηδάκης  στην ομιλία του μεταξύ των άλλων ανέφερε τα εξής:
«Επενδύσεις δεν προχωράνε, θέσεις εργασίας δεν δημιουργούνται. Ποιος θα προχωρήσει ακόμα και την πιο μικρή επιχειρηματική πρωτοβουλία όταν βλέπει την αγορά έρμαιο μιας ανίκανης, ιδεοληπτικής κυβέρνησης; Δεν είναι τυχαίο που το τελευταίο τετράμηνο του 2016 ήταν το χειρότερο τέταρτο τετράμηνο της 20ετίας από άποψη οικονομικής ανάπτυξης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε μια οικονομία που είχε επιστρέψει στην ανάπτυξη και την ξαναβύθισε στην ύφεση, με ολέθριες επιπτώσεις για την κοινωνία. Και αυτό είναι κάτι που το ζει ο κάθε πολίτης μέσα στο σπίτι του. Δεν μπορεί να κρυφτεί με επικοινωνιακά τρικ», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης.
Η ΝΟΔΕ Τρικάλων ευχαριστεί όλα τα στελέχη , τους φίλους και οπαδούς του κόμματος που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και είναι σίγουρο όποτε και αν γίνουν εκλογές η ΝΔ θα ναι κυβέρνηση και Πρωθυπουργός  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε με το ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα εφαρμόσει θα επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.