Τελευταίες Ειδήσεις

Απογευματινό της «Φλόγας» στην Καλαμπάκα


Επιτυχές και με πολύ μεγάλη διάθεση προσφοράς και στήριξης ήταν το απογευματινό του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες «Η Φλόγα» το απόγευμα της Κυριακής στην Καλαμπάκα.
Στην πρόσκληση του συλλόγου η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών και η αίθουσα του εστιατορίου «Μετεώρων Πανόραμα» κατακλύστηκε από νωρίς με πολίτες που έσπευσαν να δώσουν έμπρακτα τη βοήθεια και στήριξη γενικότερα στο έργο της «Φλόγας».
Οι γυναίκες του Συλλόγου «Φλόγα» ευχαρίστησαν  όλους και όλες για την παρουσία  τους τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι η συμβολή  και βοήθεια όλων προς τον σύλλογο που μάχεται καθημερινά για τους σκοπούς που ιδρύθηκε και λειτουργεί.

Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όπου πραγματοποιήθηκε και η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας η Διοικούσα Επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομάδος των Μετεώρων Καλαμπάκας, παρέδωσε στον σύλλογο το κουτί της «Φλόγας» με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις  προσφορές των φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας παρέχοντας έτσι τη δική της βοήθεια.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.