Τελευταίες Ειδήσεις

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι, ένας νεκρός έπειτα από πυροβολισμούς



Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV, ύστερα από πυροβολισμούς. Άνδρας επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, και έπεσε νεκρός από τους άνδρες των γαλλικών αρχών.
Η γαλλική αστυνομία επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση στο αεροδρόμιο.
Για μία ακόμη φορά η γαλλική πρωτεύουσα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας είναι νεκρός από πυρά Γάλλων αστυνομικών, στο αεροδρόμιο Ορλί.
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο άνδρας επιχείρησε να αρπάξει το όπλο ενός από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα εκείνοι να τον "εξουδετερώσουν".

Το αεροδρόμιο εκκενώθηκε αμέσως μετά το περιστατικό, ενώ η γαλλική αστυνομία επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter πως μία ειδική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και ζήτησε από τους πολίτες να μην πλησιάζουν στο σημείο.
Το ότι ο άνδρας έχει πέσει νεκρός δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επισήμως από τις Αρχές, ενώ επίσης δεν επιβεβαιώνονται κάποιες πληροφορίες για κατάσταση ομηρίας στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο.



Ερευνάται αν ο άνδρας έδρασε μόνος του, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών συγκλίνουν προς το συμπέρασμα πως δεν είχε συνεργούς.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.