Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκη του ΑΟΤ στις Σέρρες


 


Mετά από πολύ καλή εμφάνιση τα Τρίκαλα επικράτησαν, εκτός έδρας, με 3-0 του Πανσερραϊκού στο ντεμπούτο στο πάγκο της ομάδας του Περικλή Αμανατίδη. Τα γκολ για τους "κυανέρυθρους" σημείωσαν οι Γιαννιτσάνης(2) και Ρομπέρ.
Τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να ανοίγουν το σκορ στην πρώτη τους καλή φάση. Ο Ρομπέρτ στο 9' εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας του Πανσερραϊκού, έπιασε με σέντρα-σουτ από πλάγια θέση και μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Μετά το 1-0, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να πιέζει, δημιουργώντας προβλήματα στα «λιοντάρια», τα οποία έκαναν την πρώτη τους τελική στο 21', με το σουτ του Γκούρτσα να περνά ψηλά άουτ. Η απόλυτη υπεροχή του ΑΟΤ μετουσιώθηκε και σε δεύτερο γκολ στο 24': εξαιρετικός Ρομπέρ σέντραρε από δεξιά, ο Γιαννιτσάνης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Ρίστιτς.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία για τον ΑΟΤ. Συγκεκριμένα στο 47' ο Γιαννιτσάνης έκανε ένα πολύ όμορφο σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Ρίστιτς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στα υπόλοιπα λεπτά οι φιλοξενούμενοι έκαναν καλή διαχείριση, μην επιτρέποντας στην ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη να πατήσει περιοχή. Εκτός από τη φάση του 73', όταν ο Κανούλας βγήκε ολομόναχος απέναντι από τον Αποστολίδη, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.
Το κερασάκι στην... τρικαλινή τούρτα έβαλε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιαννιτσάνης, διαμορφώνοντας με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, το τελικό 3-0.
Με τη νίκη τους αυτή τα Τρίκαλα ανέβηκαν στην έκτη θέση με 28 βαθμούς, ενώ οι Σερραίοι έπεσαν στην ένατη, μένοντας στους 25.
Διαιτητής ήταν ο Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς), με βοηθούς τους Γεώργιο Κελάζογλου (Χαλκιδικής) και Γεώργιο Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), ενώ τέταρτος ήταν ο Απόστολος Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες: 53' Ρούτσης
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φουσού, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης (61' Κανούλας), Κάκκο (69' Τάντιτς), Γκούρτσας.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαλμπόα (85' Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Ρομπέρ, Μπαϊκαρά (73' Νταμαού).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.