Τελευταίες Ειδήσεις

Ηράκλειο: Θρήνος για τον 20χρονο Γιάννη-'Εφυγε λίγο μετά τον θάνατο της καλής του


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης με τον ξαφνικό χαμό του 20χρονου Γιάννη Ζωγραφάκη, ο οποίος σκοτώθηκε την περασμένη Κυριακή, λίγα μέτρα από το σπίτι του, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε τοίχο.
Τραγική ειρωνεία, είναι το γεγονός ότι ο χαμογελαστός Γιάννης έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες μετά τον θάνατο της αγαπημένης του 18χρονης Πέλας Κουτεντάκη, η οποία ήταν ανιψιά του βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, και σκοτώθηκε τον Ιούλιο του 2016 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα .
ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ
Ο Γιάννης Ζωγραφάκης ήταν γιος τρίτεκνης οικογένειας με καταγωγή από το χωριό Καπαναριά του Ηρακλείου, είχε τελειώσει το λύκειο και εργαζόταν στο συνεργείο του πατέρα του και σε γνωστό καφέ της περιοχής, το οποίο σε ένδειξη πένθους έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebbok.

«Λόγω πένθους για την απώλεια του συνεργάτη μας Γιάννη Ζωγραφάκη, το Cafe Μonopolio θα παραμείνει κλειστό αυτή τη βδομάδα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια», έγραψαν στη σελίδα του μαγαζιού χθες Τετάρτη.
ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ
Απαρηγόρητοι όμως είναι οι συγγενείς του παιδιού που έφυγε τόσο πρόωρα. Ο μικρότερος αδελφός του Γιάννη εκφράζει συνεχώς την θλίψη και τον πόνο του μέσω Facebook, με φωτογραφίες και λόγια που συγκινούν. «Αδελφέ μου λείπεις», επαναλαμβάνει ο μικρούλης, ενώ συγκλονιστικά είναι τα posts  που ανέβασε μια από τις ξαδέλφες του άτυχου 20χρονου.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ
«Γιάννη μου... Κλαίνε κλαίνε οι ουρανοί για σένα μάτια μου... Μου λείπεις πολύ προσπαθώ να δείχνω ότι είμαι καλά αλλά δε μπορώ... Δε μπορώ να το πιστέψω ακόμα μάτια μου... Δε γίνεται να έφυγες εσύ όχι δε γίνεται... Θα πας για καφέ σε λίγο ε; Δεν κοιμάσαι εσύ τόσο βαριά όχι δε γίνεται... Εσύ σε λίγο θα μου στείλεις μήνυμα ε;... Σε αγαπώ... Να προσέχεις μη μας ξεχάσεις εντάξει; Το ξέρω ότι δε μπορείς να τα διαβάσεις, αλλά θέλω να στα πω μάτια μου» γράφει συντετριμμένη η Δ.Ζ και με δεύτερη ανάρτηση της συγκινεί ακόμη περισσότερο, δείχνοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του ξάδελφου της.
«Γιάννη μου.... όντως πέθανες; που να είσαι τώρα άραγε; μας βλέπεις; και αν μας βλέπεις γιατί δεν έρχεσαι από δω λιγάκι; δεν ξέρω αν το αντέχω μια ζωή με την απουσία σου.... δυσκολεύομαι πολύ να το αντιμετωπίσω ..μου φαίνονται  όλα ψέματα ...εχω σιχαθεί τα πάντα αφού δεν είσαι εδώ ...μου λείπεις, μου λείπει το γλυκό πρόσωπο σου... νιώθω ότι καταστρέφομαι ....απλα ...δεν το μπορώ όλο αυτό ....λείπεις ...και δεν θα ξανά έρθεις ....μονο στην καρδιά μου έχεις μείνει ...δεν ξέρω τι άλλο να πω, εύχομαι από εκεί που είσαι να με βλέπεις τώρα .....μακάρι να μην ήσουν εσύ», πρόσθεσε.
Εν τω μεταξύ, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr , o Γιάννης Ζωγραφάκης θάφτηκε δίπλα στο μνήμα της Πέλας και είναι ξανά μαζί στην γειτονιά των αγγέλων. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο νεαρός Γιαννης είχε μάλιστα προσθέσει ως δεύτερο όνομα σε παρένθεση το (‘Πέλα Κου’), δηλώνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει μέχρι τώρα την αγαπημένη του φίλη, Πέλα Κουτεντάκη.

«Στη μνήμη του Γιάννη Ζωγραφάκη ....Ελπίζουμε ότι όσοι αγαπούν τον Γιάννη, θα βρουν παρηγοριά, πηγαίνοντας στο προφίλ του για να θυμηθούν και να τιμήσουν τη ζωή του», αναφέρεται πλέον στο προφίλ του άτυχου παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.