Τελευταίες Ειδήσεις

Όλα έτοιμα για τον 10ο Ημιμαραθώνιο "Θανάσης Σταμόπουλος"

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στο χώρο του «Μουσείου Τσιτσάνη», ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Ν. Τρικάλων κ. Πάλλας και συνδιοργανωτές του 10ου Ημιμαραθώνιου Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος», ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων Άκης Αναστασίου και ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας Κώστας Ράντος.

 Άπαντες, αναφέρθηκαν στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός των Τρικάλων που έχει γίνει θεσμός χάρις και στην στήριξη τοπικών και μη επιχειρήσεων και που κάθε χρόνο δημιουργείται νέο ρεκόρ συμμετοχών.
 Η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου των 21 χιλιομέτρων και 97 μέτρων, θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 10 το πρωί από την κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας και μετά από 3 ώρες περίπου θα υπάρξει ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.



Παράλληλα, θα διεξάγεται στις 10 το πρωί αγώνας μέσης απόστασης 5 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία των Τρικάλων διάρκειας 3 ωρών αλλά και 1 χιλιομέτρου στις 9.30 το πρωί για παιδιά ηλικίας από 8 έως 14 ετών επίσης με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία των Τρικάλων διάρκειας 1 ώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεπ[τονται την ιστοσελίδα του αγώνα www.trikalahalfmarathon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.