Τελευταίες Ειδήσεις

Περισσότερα 1 από 462 Εκτύπωση όλων Σε νέο παράθυρο Πάρτυ μπύρας με τους "on the road"

Κλείνοντας 10 χρόνια το μουσικό καφέ μπαρ "ΑΕΡΙΝΟ"  συνεχίζει όπως μας υποσχέθηκε σε μια σειρά επετειακών εκδηλώσεων τα εντυπωσιακά lives με επόμενους καλεσμένους τους " ON THE ROAD" σε ένα πάρτυ μπύρας!!!  Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου επιστρέφουν μετά από καιρό στην Καλαμπάκα για ένα πολύ δυνατό live. Θα παίξουν τραγούδια από την παλιά τους δουλειά αλλά και καινούρια. Θα διασκευάσουν παραδοσιακά, ξένα και ελληνικά ροκ, ρέγκε και διάφορα άλλα.



Οι "On the Road" είναι ο Παρασκευάς Θεοδωράκης και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου. Γεννημένοι και οι δύο στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν να παίζουν μουσική από μικροί, κιθάρα και πιάνο αντίστοιχα. Έχουν πια στο ενεργητικό τους αμέτρητες ώρες εμφανίσεων σε χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα με αποτέλεσμα να έχουν διανύσει πολλά χιλίομετρα στους δρόμους. Από εκεί προέκυψε και το όνομά τους. Αρχικά ξεκίνησαν ως "3 On the Road", στην πορεία όμως λόγω αυξομειώσεων των μελών έμεινε μόνο το On The Road. Στα χρόνια ύπαρξης του συγκροτήματος προέκυψαν συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως Β.Γερμανός, Ν.Ζιώγαλας, Δ.Τσακνής, Γ.Μηλιώκας αλλά και η έναρξη των εμφανίσεων των "10 YEARS AFTER". Συμμετείχαν επίσης με το τραγούδι ¨Μέλισσα¨ στο δίσκο, «Όλα είναι αλλού», του μουσικού και συνθέτη Βαγγέλη Κοντόπουλου παράλληλα με τους Χ.Θηβαίο και Αλκίνοο Ιωαννίδη.



Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί από το "Κόκκινο Δέντρο" και θα την βρείτε σε κάθε τους εμφάνιση και σε επιλεγμένα δισκοπωλεία.Το CD περιέχει 9 τραγούδια από τις LIVE εμφανίσεις τους στο μπαρ BARωδος της Θεσσαλονίκης και το STUDIO M.A.D productions ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974816991 ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ!!!

Περιοχή συνημμένων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.