Τελευταίες Ειδήσεις

Αγριογούρουνα συγκρούστηκαν με ΙΧ-Τα ξημερώματα στην ε.ο. Καλαμπάκας-Σαρακίνας


Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο οδηγός ενός οχήματος τα ξημερώματα της Κυριακής όταν έπεσε πάνω του αγέλη αγριογούρουνων στην επαρχιακή οδό Καλαμπάκας-Σαρακίνας.
Το απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες όταν ο νεαρός οδηγός επέστρεφε από την νυχτερινή του έξοδο σπίτι  του στη Διάβα και δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα συνέβαινε όταν μετά την εθνική οδό έστριψε προς Σαρακίνα.

Έτσι κι ενώ το όχημα κινούνταν προς Σαρακίνα και σε μικρή απόσταση από τον κόμβο με τους φωτεινούς σηματοδότες ακριβώς απέναντι από τις αποθήκες της ΕΑΣ Καλαμπάκας, ξαφνικά έπεσε πάνω του μια αγέλη αγριογούρουνων με συνέπεια αυτό να ακινητοποιηθεί και να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.
Για καλή του τύχη ο νεαρός οδηγός παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη δεν τραυματίστηκε και βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του αντίκρισε κάποια αγριογούρουνα να κείτονται νεκρά στο οδόστρωμα ενώ τα υπόλοιπα έσπευσαν να εξαφανιστούν μέσα στα χωράφια.

Για το περιστατικό ενημέρωσε τους οικείους του και λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σημείο για να τον παραλάβουν και απομακρύνοντας το όχημα προκειμένου να μεταφερθεί σε συνεργείο για την αποκατάσταση των ζημιών.
Σύμφωνα με όσα πληροφορούμαστε τουλάχιστον τέσσερα αγριογούρουνα έπεσαν νεκρά από την σφοδρή σύγκρουσή τους με το όχημα ενώ εικάζεται πως και κάποια άλλα που πιθανόν τραυματίστηκαν να κατέληξαν σε κάποια χωράφια επίσης νεκρά.
Γεγονός πάντως είναι ότι τα τελευταία χρόνια που έχει αυξηθεί ραγδαία ο πληθυσμός των αγριογούρουνων, πολλά από αυτά κατεβαίνουν αναζητώντας τροφή στα χωριά του κάμπου και δεν είναι λίγες οι φορές που οδηγοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με αυτά και από τύχη δεν ενεπλάκησαν σε κάποιο τροχαίο.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.