Τελευταίες Ειδήσεις

Ένταση για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Καλαμπάκα-Επικράτησε το πρωί όταν συνεργείο μετέφερε μηχανήματα


Συναγερμός σήμανε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων στην Καλαμπάκα όταν περίοικοι αντιλήφθηκαν συνεργείο να μεταφέρει μηχανήματα για την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο κτίριο ιδιώτη.
Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του οχήματος που μετέφερε τα μηχανήματα και άρχισαν να τα ξεφορτώνουν για να τα ανεβάσουν στην ταράτσα για εγκατάσταση από κάτοικοι της περιοχής ειδοποιήθηκαν οι γείτονες και έκαναν  έκκληση για συμπαράσταση προς όλους τους συμπολίτες μέσω διαδικτύου.
Έτσι σε ελάχιστα λεπτά στην περιοχή συγκεντρώθηκαν αρκετοί πολίτες που άρχισαν να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν συνθήματα κατά της εγκατάστασης της κεραίας με το σύνθημα δολοφόνοι «κεραίες δολοφόνοι έξω από την πόλη μας» και να ζητούν επιτακτικά από τους εργάτες να μην εγκαταστήσουν τα μηχανήματα στην ταράτσα του κτιρίου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αντιδήμαρχοι Καλαμπάκας κ.κ. Ράντος και Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας κ. Σινάνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κεραμίδας προς συμπαράσταση των κατοίκων με τους τρεις πρώτους να έρχονται σε επαφή με τους ιδιοκτήτες του κτιρίου και να ζητούν να μην γίνει καμία απολύτως εργασία καθώς μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέσων των κατοίκων από το Πρωτοδικείο Τρικάλων στις 11 Απριλίου έγινε έφεση και επίκειται την προσεχή εβδομάδα η συζήτησή τους σε δεύτερο βαθμό.
Οπότε θεώρησαν ότι θα πρέπει να περιμένει η εγκατάσταση για να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες ενώ οι ιδιοκτήτες του οικήματος δήλωσαν άγνοια για την μεταφορά των μηχανημάτων και συμφώνησαν να μην γίνει καμία εργασία μέχρι την συζήτηση στο Εφετείο.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων δημιουργήθηκε ένταση και αντιπαράθεση μεταξύ των περιοίκων και των ιδιοκτητών και προς στιγμή απειλήθηκε σύρραξξη αλλά χάρις στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποτράπηκαν τα χειρότερα.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.