Τελευταίες Ειδήσεις

Προτεραιότητα της ΝΔ η επανεκκίνηση της οικονομίας-Τονίστηκε σε εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου στην Καλαμπάκα


Προσκλητήριο συστράτευσης και αγώνα με την ΝΔ για να επιστρέψει η Ελλάδα στην σταθερότητα και να γίνει πράξη η επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος σε εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου στην Καλαμπάκα.
Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου παρουσία, μελών και φίλων της παράταξης με τον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής κ. Γιώργο Ντίνο να καλωσορίζει όλους τους συναγωνιστές της παράταξης και να παρουσιάζει συνάμα τους υποψηφίους βουλευτές οι οποίοι παίρνοντας το λόγο απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό.
Ειδικότερα οι κ.κ. Σκρέκας, Βλαχογιάννης, Λιούτας, Ταμήλος και Λασπά τόνισαν μεταξύ άλλων ότι «… η  Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα, συνεργασία, ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και προοπτική. Το στοίχημα της  ανάκαμψης  μπορούν να το κερδίσουν η γνώση και η εμπειρία.
Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο, που θα αξιοποιεί τη γεωπολιτική θέση της χώρας  και θα κάνει ανταγωνιστικά τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Προτεραιότητά της Ν.Δ. είναι να υπάρξει επανεκκίνηση της  πραγματικής  οικονομίας . Να λειτουργήσουν ξανά οι μηχανές της  ανάπτυξης . Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε νέες  επενδύσεις , νέες  επιχειρήσεις , νέες  θέσεις  εργασίας . Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι πιστεύουν ότι, για να βγούμε από την κρίση, χρειάζονται περισσότεροι φόροι και διόγκωση του κράτους . Σε πλήρη αντίθεση, η Νέα Δημοκρατία θέλει λιγότερους  φόρους , περισσότερες  επενδύσεις  και  αποτελεσματικότερο κράτους .