Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΤΕΚΑ-AUTO GAS για ποιοτικά και εγγυημένα καύσιμα στην Καλαμπάκα

Ανοίγει από την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου τις πύλες του, το νέο πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΤΕΚΑ-AUTO GAS στην Καλαμπάκα παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους οχημάτων για προμήθεια καυσίμων εγγυημένων και καθαρών σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες.
Το νέο πρατήριο βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καλαμπάκας-Τρικάλων(πρώην πρατήριο Ζώρου)και η διεύθυνση αλλά και το προσωπικό του είναι πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά.
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του πρατηρίου ΕΤΕΚΑ-AUTO GAS τα καύσιμα είναι αρίστης ποιότητας υπό την αιγίδα και την εγγύηση της ΠΕΤΡΟΘΕΡΜ και με το σύστημα εισροών εκροών είναι απολύτως πιστοποιημένες οι καινούριες του δεξαμενές και γενικότερα η άψογη λειτουργία του.
Εσείς πλέον δεν έχετε τίποτε άλλο να κάνετε εκτός από μια επίσκεψη για να το διαπιστώσετε από κοντά και είναι βέβαιο πως θα γίνεται μόνιμοι πελάτες και φίλοι.
Για ποιοτικά λοιπόν καύσιμα όλων των τύπων και υγραέριο στις καλύτερες τιμές η λύση είναι μια στην Καλαμπάκα: ΕΤΕΚΑ-AUTO GAS στο 2ο χιλιόμετρο της ε.ο. Καλαμπάκας-Τρικάλων και απολαύστε το ταξίδι σας.